Notice: unserialize(): Error at offset 823263 of 823263 bytes in /home/qanoonname/domains/qanoono.ir/public_html/libraries/joomla/cache/controller.php on line 205
انحصار در مراحل مختلف مناقصه
  1. محمد سلیمانی
  2. پرسش و پاسخ آزاد مناقصه مزایده
  3. سه شنبه, 15 فروردين 1402
  4.  اشتراک از طریق ایمیل
با سلام
۱- ایا شرایط انحصار در مناقصه فقط مربوط به (ماده ۷ و ماده ۱۰ ایین نامه ارزیابی کیفی و بند ط ماده ۲ قانون ) ارزیابی کیفی است؟
اگر مثلا در ارزیابی کیفی ۳ شرکت داشته باشیم و در ارزیابی فنی ۲ شرکت حداقل امتیاز فنی را نیاوردند باز هم انحصار داریم یا حتی به طور مثال در ارزیابی مالی به یک شرکت رسیدیم باز هم انحصار تلقی میشه؟
۲_ و اگر انحصار است آیا پس از مذاکره با مناقصه گر توسط کمیسیون ، کمیته فنی بازرگانی باید امکان پذیری /توجیه پدیری و مبانی قیمت و ... را انجام بده؟
پاسخ پذیرفته شده Pending Moderation
سلام
انحصار محدود به همان موارد قانونی است، که اشاره فرمودید. ولاغیر
پاسخ پذیرفته شده Pending Moderation
با سلام
با توجه به اینکه تعداد مناقصه گران در قانون برگزاری مناقصات تصریح نگردیده لذا مستبط از بند 1 قسمت الف ماده 24 قانون برگزاری مناقصات حد نصاب لازم تعداد مناقصه گران در مناقصه باید توسط مناقصه گر تعیین گردد و در صورت عدم تعیین با استفاده از الفاظ بکار رفته در مواد 6 - 20 - 21 قانون مذکور که دلالت بر جمع دارند و همچنین بندهای الف و ب ماده 10 آئین نامه اجرایی بند ج ماده 12 ( ناظر بر مناقصه محدود) به نظر میرسد حداقل نصاب لازم در مناقصات باید مشتمل بر 3 شخص حقیقی یا حقوقی باشد . با توجه به این که به موجب بند الف ماده 10 آئین نامه اجرایی بند ج ماده 12 حداقل تعداد مناقصه گران می باید واجد شرایط مقرر باشند ، لذا چنانچه پس از ارزیابی و انجام مراحل مقدماتی مناقصه ، تنها یک مناقصه گر حائز شرایط تشخیص گردد ( به لحاظ سکوت قانون برگزاری مناقصات) مفاد بند ب ماده 10 آئین نامه یاد شده در این خصوص مناط عمل می باشد .مضافا موضوع مبحوث عنه ارتباطی با مفاد ماده 27 قانون مذکور ندارد.
در هر حال بند ط ماده 2 قانون برگزاری مناقصات و بند ب ماده 10 آئین نامه اجرایی بند ج ماده 12 قانون یاد شده ملاک عمل در تشخیص انحصار در مناقصه خواهد بود.
پاسخ پذیرفته شده Pending Moderation
سلام
هر گونه تصمیم در حوزه حقوق عمومی می بایست بر اساس قوانین و مقررات باشد. در فرض سوال مطرح شده، مستند قانونی در خصوص وقوع انحصار وجود ندارد. بنابراین چنانچه پس از تهیه لیست کوتاه (دعوت از حداقل 5 یا 3 مناقصه گر) فقط یک مناقصه گر به مرحله گشایش پیشنهاد قیمت برسد، انحصار نبوده، بلکه پیشنهاد قیمت و آنالیز پیوست آن جهت بررسی مبانی قیمت، توجیه پذیری یا قابل اجرا بودن به کمیته فنی بازرگانی ارجاع می شود.
پاسخ پذیرفته شده Pending Moderation
با سلام و تشکر از جناب کریمی
بله دقیقا حق با شماست اما در یک مورد ما در مرحله ارزیابی کیفی (تجدید) بار دوم به یک شرکت رسیدیم و انحصا تلقی میشه حال سوا اینجاست در این مرحله پس از مذاکره کمیسیون معامله، بررسی مبانی وتوجیه پذیری و ... با کدام یک از ارکان مناقصه می باشد اصلا آیا این موارد الزامی دارد؟
پاسخ پذیرفته شده Pending Moderation
با سلام و تشکر از جناب کریمی
بله دقیقا حق با شماست اما در یک مورد ما در مرحله ارزیابی کیفی (تجدید) بار دوم به یک شرکت رسیدیم و انحصار تلقی میشه حال سوال اینجاست در این مرحله پس از مذاکره کمیسیون معامله، بررسی مبانی وتوجیه پذیری و ... با کدام یک از ارکان مناقصه می باشد اصلا آیا این موارد الزامی دارد؟
پاسخ پذیرفته شده Pending Moderation
سلام و درود
با کمیته فنی بازرگانی است.
چنانچه قیمت پیشنهادی بیش از ده درصد افزایش یا کاهش نسبت به برآورد اولیه داشته باشد، لزوما به کمیته فنی بازرگانی (ارزیابی مالی) ارجاع می شود و پس از گزارش کمیته فنی بازرگانی، کمیسیون مناقصه وارد مذاکره با پیشنهاد دهنده می شود.
  • صفحه :
  • 1


هنوز به این بحث پاسخی داده نشده است
مهمان
پاسخ شما
عکس یا فایل مورد نظر خود را با کلیک بر روی دکمه آپلود - بارگزاری نمایید - فرمت های پشتیبانی شده : gif,jpg,png,jpeg,zip,rar,pdf
• وارد کردن • حذف Upload Files (Maximum File Size: 3 MB)

Sharing your current location while posting a new question allow viewers to identify the location you are located.

کد امنیتی
To protect the site from bots and unauthorized scripts, we require that you enter the captcha codes below before posting your question.